Duminica seara, pe stadionul Dinamo, peste 1.500 de spectatori au tinut sa asiste la editia a 52-a a Internationalelor de atletism ale Romaniei. Vedetele incontestabile ale concursului au fost Ionela Tarlea si Bogdan Tudor, care si-au confirmat hege
Duminica seara, pe stadionul Dinamo, peste 1.500 de spectatori au tinut sa asiste la editia a 52-a a Internationalelor de atletism ale Romaniei. Vedetele incontestabile ale concursului au fost Ionela Tarlea si Bogdan Tudor, care si-au confirmat hegemonia in probele in care concureaza. In prezenta presedintelui ANS, Octavian Belu, dar si a intregii Federatii, sportivii s-au confruntat inainte de Cupa Mondiala, dar si de CM de la Osaka. Venita dupa o accidentare care a tinut-o pe margine mai mult de un an, Ionela Tarlea nu a participat in proba ei favorita, 400 m garduri, ci a preferat, datorita durerilor care persista, sa alerge doua curse, 200 (23,25) si 400 m plat (52,79). Valceanca le-a castigat pe ambele, dovedind o buna pregatire fizica. „Sunt multumita de modul in care a reactionat organismul, dar nu prea sunt incantata de timpii pe care i-am scos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.