Primarul comunei mehedintene Strehaia, Simion Burcu, impreuna cu jandarmi si politisti comunitari, a ridicat, la sfarsitul saptamanii trecute, de la mai multe familii de rromi care aveau datorii mari catre bugetul local televizoare, frigidere si pie
Primarul comunei mehedintene Strehaia, Simion Burcu, impreuna cu jandarmi si politisti comunitari, a ridicat, la sfarsitul saptamanii trecute, de la mai multe familii de rromi care aveau datorii mari catre bugetul local televizoare, frigidere si piese de mobilier.

In afara de televizoare, frigidere si mobilier, au mai fost ridicate din casele rromilor si combine muzicale, calculatoare. Bunurile au fost depozitate intr-o anexa a unei institutii din localitate, urmand ca acestea sa fie inapoiate familiilor de rromi atunci cand vor veni sa-si plateasca datoriile, transmite corespondentul NewsIn. In caz contrar, bunurile sechestrate vor fi scoase la licitatie.

In prezent, comunitatea rroma din Strehaia are o datorie catre bugetul local de peste 6 miliarde lei vechi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.