Pe TVR Cultural, de la ora 19.00, puteti urmari documentarul „Maia Plisetkaia - Diva baletului“. Secvente din balete celebre: Lacul lebedelor, Romeo si Julieta, Spartacus, Don Quijote, toate avand-o ca prim-solista pe „Prima baleri
Pe TVR Cultural, de la ora 19.00, puteti urmari documentarul „Maia Plisetkaia - Diva baletului“. Secvente din balete celebre: Lacul lebedelor, Romeo si Julieta, Spartacus, Don Quijote, toate avand-o ca prim-solista pe „Prima balerina assoluta“. De la ora 20.00, Madalin Ionescu revine in grila de toamna a postului National TV cu „Miezul problemei“. Comedia „Ace Ventura: Detectivu' lu' peste“ incepe pe Antena 1, de la ora 20.30. Locul lui Ace Ventura este printre cei mai buni si mai stralucitori din galeria marilor detectivi: langa Sherlock Holmes, Miss Marple, sau inspectorul Clouseau. E cel mai tare detectiv de animale din cati exista. De fapt, singurul in bransa. De la ora 21.00, pe National Geographic, incepe un nou episod din seria „Clipe de cosmar“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.