In perioada 2-8 iulie, imagini cu copii, batrani, bolnavi, oameni ai strazii vor acoperi Palatul Parlamentului, hotelul JW Mariott Bucharest si castelele Peles si Bran, cu scopul de a sensibiliza opinia publica, dar mai ales marile companii care pot
In perioada 2-8 iulie, imagini cu copii, batrani, bolnavi, oameni ai strazii vor acoperi Palatul Parlamentului, hotelul JW Mariott Bucharest si castelele Peles si Bran, cu scopul de a sensibiliza opinia publica, dar mai ales marile companii care pot oferi un sprijin real in cauza umanitara initiata de United Way.
LightArt Festival reprezinta un eveniment unic in Romania, un pas inainte in industria advertisingului si a posibilitatilor de expunere media, putin cunoscut si folosit in Romania. Acesta are la baza arta de a folosi lumina pentru a realiza proiectii de dimensiuni spectaculoase pe diferite monumente arhitecturale. In strainatate, LightArt Festival este promovat ca eveniment exceptional in sine, iar in acest sens, cei responsabili pentru acest spectacol si-au folosit arta pentru a impodobi monumente precum Piramidele si Sfinxul din Egipt, ghetarii din Antartica, Podul Londrei si numeroase alte castele si catedrale din Europa. Cel mai spectaculos eveniment de acest fel a constat in iluminarea muntelui Matterhorn din Elvetia. Cu acesta ocazie, imaginile au fost proiectate cu ajut orul a trei elicoptere, de la o altitudine de peste 1.000 m, iar suprafata acoperita de proiectie a masurat peste 400 metri patrati.
In solidaritate fata de cauza promovata de United Way si in sprijinul evenimentului Gala Charity Dinner, arta LightArt Festival va fi utilizata pentru promovarea partenerilor si a sponsorilor implicati in organizarea si desfasurarea Galei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.