Un primar de 39 de ani si un antrenor de 42 de ani au facut istorie pe terenul de joc, in sezonul recent incheiat, pentru echipa de fotbal a comunei doljene Circea, Viitorul. Ei au evoluat cot la cot cu ceilalti jucatori, mai tineri cu 20-22 de ani
Un primar de 39 de ani si un antrenor de 42 de ani au facut istorie pe terenul de joc, in sezonul recent incheiat, pentru echipa de fotbal a comunei doljene Circea, Viitorul. Ei au evoluat cot la cot cu ceilalti jucatori, mai tineri cu 20-22 de ani decat ei, punand umarul la promovarea fara infrangere a formatiei in divizia judeteana. Mai nou, primarul cu un nume sugestiv, Valerica Pupaza, a si stabilit bugetul echipei pentru sezonul viitor: 400 milioane de lei vechi.

Chiar daca a ajuns la o varsta tocmai buna de crescut nepotii (42 de ani), antrenorul Viitorului Circea, Cornel Chirea, nu a pus ghetele in cui si in sezonul recent incheiat a „prestat“ aproape la fiecare meci. „La inceput am vrut sa ii motivez pe jucatori. Sa le arat ca se poate juca. Dupa aceea am vazut ca pot evolua bine si am continuat“, a recunoscut Chirea. Formatia Viitorul Circea nu se afla printre gruparile slabe din Categoria „Elita“. Mai mult, ea a reusit promovarea in Liga a IV-a Dolj, dupa o pauza de 20 de ani, fara a pierde vreun meci in sezonul recent incheiat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.