Ultimele miscari pe piata transferurilor l-au readus la rampa pe Giovanni Becali. Toata lumea vorbeste de miscarile agentului FIFA, chiar daca in urma cu un an FRF i-a retras licenta celui mai cunoscut impresar roman, in urma scandalului Bratu. Daca
Ultimele miscari pe piata transferurilor l-au readus la rampa pe Giovanni Becali. Toata lumea vorbeste de miscarile agentului FIFA, chiar daca in urma cu un an FRF i-a retras licenta celui mai cunoscut impresar roman, in urma scandalului Bratu. Daca Becali ar semna un singur act, legat de un transfer, jucatorii si cluburile implicate ar risca suspendari drastice, pentru ca au apelat la un agent fara licenta. De asemenea, nici negocierea nu este regulamentara, sanctiunile fiind aceleasi, dar este imposibil de demonstrat acest lucru.

Dupa o perioada de autosuspendare din viata publica, Giovanni Becali a revenit in forta in lumea fotbalului. Acesta
s-a implicat activ in negocierile legate de transferurile lui Chivu la Internazionale Milano si Zicu la Dinamo, chiar daca oficial nu mai este agent de jucatori, cu licenta, de mai bine de un an. Federatia Romana de Fotbal i-a suspendat licenta de impresar dupa neregularitatile gasite in cazul transferului lui Florin Bratu la Galatasaray Istanbul. Asta nu-l impiedica sa faca ce stie el cel mai bine. Cotidianul Il Messaggero a dezvaluit pasaje intregi din tratativele dure pe care Giovanni le-a purtat cu Rosella Sensi (fiica patronului echipei AS Roma) pe marginea prelungirii contractului lui Cristi Chivu cu gruparea romana. Din discutii reiese clar ca Becali negocia in numele capitanului echipei nationale, asumandu-si pe deplin calitatea de impresar. Si oficialii lui Dinamo au tinut sa multumeasca fratilor Becali pentru aducerea lui Zicu in Soseaua Stefan cel Mare, recunoscand ca au purtat negocieri cu Victor si Giovanni. Cu toate acestea, daca Giovanni Becali nu semneaza nici un act, o face fratele sau Victor. Este greu sa fie acuzat de o neregula atat el, cat si jucatorii care apeleaza la serviciile sale.

FRF nu-l mai vrea la examenul de licentiere
Ca si in problema blaturilor, si in acest caz este aproape imposibil de produs dovezi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.