Astazi nu recunoasteti ceea ce simtiti cu adevarat pentru ceilalti de teama ca sinceritatea sa nu fie considerata slabiciune.
Atitudinea rebela poate cauza probleme in relatiile cu cei apropiati. Nu incercati sa intelegeti morivatiile lor, ar f
Astazi nu recunoasteti ceea ce simtiti cu adevarat pentru ceilalti de teama ca sinceritatea sa nu fie considerata slabiciune.
Atitudinea rebela poate cauza probleme in relatiile cu cei apropiati. Nu incercati sa intelegeti morivatiile lor, ar fi de preferat sa lucrati pe cont propriu. Daca natura dvs emotionala va indeamna sa va implicati, nu exagerati cu increderea. Pericol de actiuni subversive. Crezand ca toata lumea este onesta, puteti fi martorul confruntarii realitatii cu fictiunea.
Veti invata multe despre natura umana si veti invata diferenta intre scenariu si adevar. Indemnul astrologic este sa invatati respectul deosebirilor, pornind de la ideea ca fiecare individ are propriul destin si propriile motivatii, deci nu toate calitatile noastre vor fi si calitatile celorlalti.



Berbec
Nativii Berbec isi vor folosi energia foarte eficient, fara a pierde timpul cu afaceri nonproductive. Veti fi atrasi de indivizi care au scopuri bine definite, care vor sa faca ceva important in viata. Buna intelegere cu oamenii in varsta.
Chiar daca altii va considera impulsivi si dominati de instincte, astazi va axati pe lucruri cu adevarat importante. Maturitate.

Taur
V-ar prinde bine mai multa detasare, o mica vacanta, deoarece astazi va macina multe ganduri. Doriti sa luati o decizie importanta in plan profesional, dar lucrurile sunt inca neclare, asa ca amanarea va blocheaza.
Nu va alarmati, confuzia este de moment. Nu ii dati atata importanta. Atentie la dieta.
Pozitia lunii in semnul dvs favorizeaza gustul pentru lux, placeri si senzualitate.

Gemeni
Lucrati in continuare la transformarea atitudinii dvs in functie de factorii externi. Nu va incrancenati in actiuni care sunt sortite esecului inainte de a incepe.
In dragoste nici nu concepeti sa fiti refuzati. Faceti promisiuni impresionante, dar nu va asumati in totalitate responsabilitatea lor. Fiti sigur de continuitatea sentimentelor, pentru a nu rani persoane care cred in dvs.

Rac
Veti fi atras emotional de persoane educate, rafinate si sensibile. Multa compasiune pentru cei mai putin norocosi, ceea ce va atrage multa simpatie. In dragoste doriti sa-i impartasiti partenerului planurile de viitor. Nu sunteti prea ocupat pentru a va pune la dispozitia acestuia. Sunteti atenti la detalii, foarte importante pentru dvs.

Leu
Aveti tendinta sa va purtati urat cu iubitul. Nu luati decizii pripite, nu dati ultimatumuri. Infocatul leu pare sa fia juns la capatul rabdarilor, dar totusi senzatia ca partenerul nu-l iubeste suficient este doar propriul scenariu.
Fiti mai intelepti si mai toleranti pana nu este prea tarziu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.