Partidul Democrat nu va raspunde solicitarii formulate de reprezentantii PSD si ai PNL de a-si retrage reprezentantii din structurile deconcentrate teritoriale. Ioan Oltean, vicepresedinte PD, a motivat ca acestia sunt functionari publici si au ocupa
Partidul Democrat nu va raspunde solicitarii formulate de reprezentantii PSD si ai PNL de a-si retrage reprezentantii din structurile deconcentrate teritoriale. Ioan Oltean, vicepresedinte PD, a motivat ca acestia sunt functionari publici si au ocupat locurile prin concurs, a declarat. "Puterea actuala PNL-PSD nu poate sa ceara asa ceva decat daca este formata din oameni iresponsabili, care nu gandesc. Acei oameni sunt functionari publici si nu realizeaza activitati guvernamentale" - a declarat Oltean, citat de agentia Rompres. Vicepresedintele PD a adaugat ca reprezentantii deconcentratelor au ocupat functiile prin concurs, ceea ce "presupune un mandat de management". "Ar insemna sa-i fortam sa-si dea demisia, lucru de neacceptat", a mai spus Ioan Oltean. Politicianul democrat a afirmat ca si PSD-ul are cateva sute de astfel de oameni prin teritoriu, ramasi inca din 2004 si ca PD detine tot cateva sute de functii, nu peste o mie - cum au afirmat reprezentantii celor doua partide.
Purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, Cristian Diaconescu, a cerut, duminica, intr-o conferinta de presa, ca, in 24 de ore, "PD sa-si retraga toti reprezentantii numiti pe criterii politice din structurile administratiei de stat". De asemenea, vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a afirmat la randul sau, tot duminica, ca PD este la guvernare prin cei peste o mie de oameni aflati in structurile deconcentrate si nu are autoritatea morala sa depuna o motiune de cenzura.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.