Avocatul Cristian Iordanescu a fost reales, sambata seara, la Palatul Parlamentului, in functia de decan al Baroului Bucuresti, relateaza Rompres. Pentru aceasta functie au mai candidat avocatii Ion Ilie Iordachescu si Petre Mircea Stanculescu. Avoca
Avocatul Cristian Iordanescu a fost reales, sambata seara, la Palatul Parlamentului, in functia de decan al Baroului Bucuresti, relateaza Rompres. Pentru aceasta functie au mai candidat avocatii Ion Ilie Iordachescu si Petre Mircea Stanculescu. Avocatul Stefan Baranga si-a retras candidatura pentru acest post. Totodata, avocatii bucuresteni i-au votat, sambata, pe cei 14 consilieri ai Baroului Bucuresti, precum si pe cei 7 membri ai Comisiei de Disciplina si Baroului si pe cei cinci membri ai Comisiei de cenzori ai acestei institutii. Alegerile pentru conducerea Baroului Bucuresti au fost amanate pana in prezent de doua ori din lipsa de cvorum. La ultima intrevedere de acum aproximativ doua luni de la Sala Polivalenta, avocatii au fost indignati de proasta organizate a manifestarii, avand in vedere ca lumina si sonorizarea s-au intrerupt. De asemenea, la acea sedinta avocatii si-au manifestat opinii contradictorii privind alegerea decanului Baroului Bucuresti, unii dintre acestia sustinand ca el ar trebui votat chiar in lipsa de cvorum.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.