Sondajele prefigureaza o majoritate confortabila pentru Sarkozy La numai o luna de la victoria inregistrata de dreapta franceza in cursa pentru presedintie, in fata socialistilor, electoratul se intoarce azi la urne pentru a alege cei 577 de mem

Sondajele prefigureaza o majoritate confortabila pentru Sarkozy

La numai o luna de la victoria inregistrata de dreapta franceza in cursa pentru presedintie, in fata socialistilor, electoratul se intoarce azi la urne pentru a alege cei 577 de membri ai Adunarii Nationale (Camera inferioara a parlamentului). Dupa toate probabilitatile, alegatorii francezi ii vor oferi o majoritate confortabila presedintelui Nicolas Sarkozy si programului sau ambitios de reforme, informeaza AFP.

Primii care si-au exprimat votul au fost cei aproximativ 700.000 de cetateni francezi de dincolo de Ocean, precum si cei de pe continentele americane, chemati la urne cu 24 de ore mai devreme decat cei din Franta. In insulele St.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.