Fostul sef al Politiei Deva, Ioan David, iesit recent din penitenciar, fiind arestat la sfarsitul anului 2004 in dosarul “Spuma si BIbanu”, a cerut sa fie pensionat, transmite corespondentul NewsIn. Ceilalti doi politisti care au fost el

Fostul sef al Politiei Deva, Ioan David, iesit recent din penitenciar, fiind arestat la sfarsitul anului 2004 in dosarul “Spuma si BIbanu”, a cerut sa fie pensionat, transmite corespondentul NewsIn. Ceilalti doi politisti care au fost eliberati, saptamana trecuta, de la Penitenciarul de Maxima Siguranta de la Colibasi, George Igna si Florin Pasc, au fost mutati, vineri, de la Politia Deva, unde au fost repartizati la eliberarea din puscarie. George Igna a fost transferat in cadrul IPJ Hunedoara, la Serviciul Logistica, iar Florin Pasc a fost transferat la Politia orasului Simeria.
Comisarul sef Ioan David si-a dat demisia in data de 15 noiembrie 2004, fiind retinut o zi mai tarziu si apoi arestat pentru favorizarea infractorilor, aderarea si sprijinirea la constituire a unui grup infractional organizat in vederea comiterii de infractiuni grave si santaj, dupa ce s-a constatat ca a ajutat banda de infractori cunoscuta sub numele de "Spuma si Bibanu", dupa poreclele capilor ei.
De fapt, decapitarea lumii interlope hunedorene a avut loc la ince putul lunii noiembrie 2004, cand procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba, impreuna cu politisti din cadrul Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Alba Iulia si ai Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, i-au retinut pe Constantin Nicolae Bumbaru, zis Bibanu', Lucian Gheorghe Sarbu, poreclit Spuma, si pe patru apropiati ai acestora, printre care si un politist de la Biroul de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Deva - agentul Vasile Sorin Precup.
In prezent, 14 dintre inculpati trimisi in judecata in dosarul "Spuma si Bibanu" sunt in arest preventiv.(NI)

Lupoi, liberalul tradator, internat cu hemoragie digestiva si diabet

Senatorul liberal, Mihail Lupoi, a fost internat, vineri spre sambata noaptea, de urgenta la Spitalul Elias din Bucuresti, avand hemoragie digestiva si diabet agravat, a declarat, sambata, pentru NewsIn dr. Doina Dimulescu, directorul Spitalului Elias. Potrivit dr. Dimulescu, pacientul este, in acest moment, echilibrat hemodinamic si stabilizat, dar necesita in continuare ingrijiri la Sectia de Terapie Intensiva (ATI).
Senatorul liberal Mihail Lupoi a intrat, la inceputul legislaturii 2004-2008, in Parlament din partea PRM, ulterior el inscriindu-se in PNL. Senatorul si-a retras, recent, semnatura de pe motiunea de cenzura a PD. Senatorul Lupoi a avut discutii atat cu liderul grupului senatorial al PNL, Puiu Hasotti, cat si cu secretarul general al PNL, Dan Motreanu, pentru a clarifica situatia legata de gestul sau de a sustine motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Tariceanu. Lupoi a explicat ca gestul sau are la baza nemultumiri legate de solicitarea sa catre ministrul liberal al sanatatii, Eugen Nicolaescu, privind finantarea unor spitale din Craiova.

O cardiaca de doua chintale, scoasa din spital cu pompierii


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.