Octavian Belu, cel mai titrat antrenor roman din toate timpurile, a destainuit, in cadrul unei emisiuni la Antena 2, multe din secretele sale, dar si din amintirile care il leaga de tineretea sa. Astfel, Belu a recunoscut ca o singura data, in timpu
Octavian Belu, cel mai titrat antrenor roman din toate timpurile, a destainuit, in cadrul unei emisiuni la Antena 2, multe din secretele sale, dar si din amintirile care il leaga de tineretea sa. Astfel, Belu a recunoscut ca o singura data, in timpul studentiei, a renuntat la mustata sa. „De cand eram in liceu am avut un fix cu mustata. Aveam impresia ca, in acest fel, am mai mult succes la fete. Mustata ma facea sa cred ca sunt macho, dar, de unde, fetele se uitau la cei fara mustata”, a glumit fostul antrenor al lotului feminin de gimnastica. Octavian Belu a rezumat si relatia sa cu Mariana Bitang de la lot. „Daca am fost doua jumatati ale unui intreg, atunci Mariana a fost jumatatea mai mare. A facut de toate. Era si antrenor, si regizor, si contabil, si administrator, si mama, si tata. Era omul bun la toate. Fara ea, niciodata nu am fi ajuns la rezultatele pe care le-a avut gimnastica romaneasca in ultimii 30 de ani”, a mai spus Octavian Belu.

Bani mai multi pentru medaliatii olimpici


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.