Romtelecom a lansat suita de produse BeOnline, care reprezinta o solutie completa de servicii de gazduire web, adresate companiilor mici si mijlocii, dar si clientilor persoane fizice, ce permite stocarea online de informatii, imagini video sau orice alt tip de continut la preturi care incep de la 3 euro pe luna. Ca un bonus, domeniul.ro dorit este obtinut gratuit de client, se arata intr-un comunicat al companiei.
"Numarul de conexiuni de banda larga este in crestere accelerata in Romania, Romtelecom adaugand in primele cinci luni ale anului 60.000 de noi clienti pentru serviciile de acces Internet prin ADSL ClickNet.
In aceste conditii, si interesul pentru continut online este in crestere, desi ratiunile sunt diferite pe categorii de utilizatori: pentru afaceri, un site web este o modalitate ieftina si usor accesibila de promovare si prezentare a ofertei companiei, iar pentru clientii persoane fizice devine o noua dimensiune a divertismentului. In acest moment, Romtelecom ofera tuturor celor interesati o modalitate simpla pentru a avea un site pe Internet, la costuri minime pentru utilizatori", a declarat Alexandru Hurdubaie, Director NGN, Romtelecom.
BeOnline este disponibil in patru variante, BeOnline Start, BeOnline Plus, BeOnline Standard si BeOnline Advanced, toate cele patru oferind, printre altele, facilitati suplimentare ca: DNS manager pentru libertate totala pe web si trafic nelimitat, dar si instrumente de realizare a site-ului dorit de client.
Potrivit Romtelecom, pentru niciunul dintre cele patru pachete BeOnline nu se percepe taxa de instalare.