Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a lansat ieri opt noi planuri tarifare pentru segmentul de business. Noul pachet, numit Cosmote Share, ofera intre 120 si 5.000 de minute nationale la tarife accesibile, atat pentru noii abonati, cat si
Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a lansat ieri opt noi planuri tarifare pentru segmentul de business. Noul pachet, numit Cosmote Share, ofera intre 120 si 5.000 de minute nationale la tarife accesibile, atat pentru noii abonati, cat si pentru cei existenti, potrivit unui comunicat al companiei. Noile planuri tarifare se adreseaza in principal segmentelor Soho/Sme si marilor companii.
Conform operatorului, noile abonamente permit utilizatorilor aceluiasi grup (format din 2 pana la 20 de persoane) sa vorbeasca nelimitat intre ei.
"Fiecare utilizator are propriul numar de telefon, la fel ca in cazul unui abonament individual. In plus, fiecare dintre abonati poate beneficia de oricare dintre extraoptiunile SMS, MMS, i-mode, Wireless Internet sau alte servicii suplimentare precum transfer date, apeluri internationale, roaming la fel ca pentru un abonament obisnuit", se arata in comunicat. Costul unui abonament lunar variaza intre 16 euro (Cosmote Share 120) si 420 euro (Cosmote Share 5000).
Compania avea la finele anului trecut 1,23 de milioane de clienti si o cota de piata estimata la aproximativ 7%. Operatorul roman a consemnat in 2006 venituri de 43,8 milioane de euro si pierderi nete de 91,6 milioane euro. Compania este controlata de grupul OTE, prin RomTelecom (30% din actiuni) si Cosmote Grecia (70% din titluri).
Pe piata telefoniei mobile mai activeaza Orange Romania - 8,26 milioane clienti la finele lunii martie 2007, urmat de Vodafone Romania, cu 7,954 milioane milioane de clienti, si Telemobil, operatorul serviciului Zapp, cu aproximativ 500.000 de abonati. Datele pentru cel din urma operator afiseaza situatia inregistrata la sfarsitul anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.