Goldman Sachs apreciaza ca Fed nu va reduce dobanzile in acest an si anul viitor, ca urmare a perspectivelor de imbunatatire a ritmului de dezvoltare a economiei, banca modificand astfel estimarile anterioare, transmite Reuters, preluata de Mediafax.
Goldman Sachs apreciaza ca Fed nu va reduce dobanzile in acest an si anul viitor, ca urmare a perspectivelor de imbunatatire a ritmului de dezvoltare a economiei, banca modificand astfel estimarile anterioare, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Anterior, analistii Goldman Sachs anticipau ca Fed va reduce dobanda de referinta cu un punct procentual, timp de trei trimestre. "Cu toate ca ritmul de crestere economica a incetinit, iar inflatia a fost moderata, confirmand estimarile noastre, am fost extrem de surprinsi de stabilitatea ratei somajului", a declarat Jan Hatzius, economist-sef al Goldman Sachs.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.