Box
De patru ori pe podium in Turcia

Pugilistii si componentele lotului national de box au revenit cu patru medalii de la puternicul turneu international "Ahmet Comert" desfasurat la Istanbul, cu participarea a 400 de sportivi

Box
De patru ori pe podium in Turcia

Pugilistii si componentele lotului national de box au revenit cu patru medalii de la puternicul turneu international "Ahmet Comert" desfasurat la Istanbul, cu participarea a 400 de sportivi din 38 de tari. Una de aur obtinuta de Steluta Duta, la categoria 48 kg si trei de bronz castigate de Florentin Niculescu, 60, Larisa Rosu-66 si Adriana Hosu, 86, aceasta din urma invingand-o pe campioana mondiala si europeana. Aproape de podium s-au clasat Diana Timofte-52 si Catalina Stanca-80. Mihaela Lacatus nu a concurat, fiind accidentata.

Tenis de masa
Samara conduce in topul mondial

Elisabeta Samara este lidera a topului mondial al junioarelor, cu cinci victorii la simplu. Ultima a fost inregistrata la Openul Spaniei, unde a intrecut-o cu 4-1 in finala pe germanca Amelje Solja. Ea a mai urcat de doua pe prima treapta a podiumului, in urma succeselor pe echipe, alaturi de Irina Hoza si la dublu, impreuna cu rusoaica Ekaterina Kolodiajnaia.

Judo
Sapte medalii la Berlin

Dintre cei 14 sportivi romani prezenti la turneul international U 17 de la Berlin sapte au luat medalii. Au intrat in posesia trofeelor de argint Loredana Ohai-52 si Florin Timis-60, bronzul revenind fratilor Amado si Remus Lazea-50, 55 si colegilor Andi Tarcolea-66, Flavius Smeu-plus 90 si Andreea Dumitriu-plus 78. In acest weekend va avea loc la Polivalenta bucuresteana turneul masculin de Cupa Mondiala, unde sunt asteptati 400 de judoka din aproape 40 de tari.

Handbal
Cupa Romaniei sub Tampa

Primele opt clasate din Liga Nationala masculina isi disputa la Brasov, dupa sistemul play-off, Cupa Romaniei. Patru dintre ele, HCM Constanta, campioana tarii, UCM Resita, detinatoarea Challenge Cup, Steaua MFA si Dinamo Baumit pornesc cu indreptatite sperante la cucerirea trofeului. Astazi sunt programate semifinalele, iar maine ultimul meci, care va decide castigatoarea editiei din acest an. De saptamana viitoare se va reuni lotul reprezentativ pentru ultima etapa a pregatirii dublei manse cu Suedia din barajul pentru calificarea la Europenele din 2008.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.