Atmosfera la Timisoara este mai mult decat incordata inaintea partidei de maine, cu Slovenia, in ciuda rezultatelor foarte bune obtinute de tricolori. Mutu & Co pot cadea la mijloc in razboiul Marian Iancu - Ionut Lupescu. Pretul  mare al b
Atmosfera la Timisoara este mai mult decat incordata inaintea partidei de maine, cu Slovenia, in ciuda rezultatelor foarte bune obtinute de tricolori. Mutu & Co pot cadea la mijloc in razboiul Marian Iancu - Ionut Lupescu. Pretul mare al biletelor este doar un paravan, adevaratul razboi dandu-se pentru palmaresul Politehnicii. Exista agitatori care vor sa inflameze spiritele pentru a obtine o atmosfera exploziva in timpul meciului. Jucatorii fac apel la calm, rugandu-i pe suporteri sa se concentreze exclusiv la jocul Nationalei si sa lase de-o parte rafuielile care privesc echipa lor de club.

Scandalul legat de palmaresul Politehnicii Timisoara este o bomba cu ceas. Conflictul ar putea atinge momentul culminant tocmai la un meci important al echipei nationale. La mijlocul saptamanii trecute, Mircea Sandu a fost luat la intrebari la sediul UEFA pentru faptul ca nu a pus in aplicare deciziile Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Mai mult, Nasul a fost obligat ca pana cel mai tarziu pe data de 10 iunie sa-i inapoieze italianului Claudio Zambon palmaresul, culorile si emblema clubului de pe malul Begai. Hartia este facuta si, dupa unele surse, un oficial de la Casa Fotbalului a si inmanat-o celor de la Timisoara.

Iancu a confirmat adevaratul motiv al conflictului
Nimeni din cadrul FRF nu vrea sa inflameze spiritele inaintea partidei cu Slovenia, ducand discutiile doar asupra pretului ridicat al biletelor. Singurul care a recunoscut adevaratul motiv a fost Marian Iancu. „Tot scandalul asta pleaca de la palmaresul Politehnicii Timisoara. Vreau sa iasa Mircea Sandu in public si sa spuna ca el nu face parte din gasca asta si sa recunoasca greseala“, a adaugat finantatorul gruparii banatene. In schimb, directorul executiv al FRF, Ionut Lupescu, este constient ca acest conflict cu Marian Iancu se poate rasfrange in mod negativ asupra tricolorilor si incearca sa puna surdina la declaratii. „De doua saptamani umblu numai cu echipa Nationala, nu am mai trecut pe la Casa Fotbalului. Nu stiu daca au primit sau nu o adresa oficiala legata de punerea in aplicare a deciziilor Tribunalului Sportiv de la Lausanne. Ne asteptam la orice din partea unor indivizi implicati in conducerea lui Poli. Noi mizam pe inteligenta suporterilor, care nu trebuie sa amestece lucrurile. Miercuri este vorba de prima echipa a Romaniei”, ne-a declarat Ionut Lupescu.

Sandu vrea sa-si recupereze investitia de 300.000 de euro


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.