Sa-i fereasca Sfantul pe cei de la UEFA sa aiba o grupa de calificare alcatuita din Romania, Bulgaria, Serbia, Bosnia-Hertegovina si Croatia. Membrii Comisiei de Disciplina nu ar mai da pe acasa cu zilele. Ar judeca la nesfarsit acuzatiile de blat c
Sa-i fereasca Sfantul pe cei de la UEFA sa aiba o grupa de calificare alcatuita din Romania, Bulgaria, Serbia, Bosnia-Hertegovina si Croatia. Membrii Comisiei de Disciplina nu ar mai da pe acasa cu zilele. Ar judeca la nesfarsit acuzatiile de blat cu care combatantii s-ar “bombarda” cu ocazia fiecarei etape. Romania - Serbia li se va parea suspect bulgarilor, Bosnia-Hertegovina - Croatia ar fi acuzat de aranjament de sarbi, Bulgaria - Serbia nu ar fi vazut cu ochi buni de la Bucuresti si asa mai departe. Capra vecinului se plimba prin venele noastre de balcanici si ne sacaie cu copita. Jocurile de culise ne intereseaza mai mult decat jocul de fotbal. Studiem fiecare preluare si eroare de marcaj ale tertilor pana gasim macar un argument pentru proclamatia suprema: “Au facut blat ca sa ne lase pe noi acasa!”. Dupa Olanda - Romania 0-0, bulgarii au spus ca a fost aranjament pentru ca ei sa termine pe locul al treilea in grupa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.