La Teatrul Tineretului Metropolis a inceput, de ieri, cursul intensiv de flamenco, tinut de coregrafii spanioli Iván Elias Gongora si Mónica Cano (foto). Cei doi vor sustine ateliere intensive de studiere a dansului flamenco. Timp de o saptamana,
La Teatrul Tineretului Metropolis a inceput, de ieri, cursul intensiv de flamenco, tinut de coregrafii spanioli Iván Elias Gongora si Mónica Cano (foto). Cei doi vor sustine ateliere intensive de studiere a dansului flamenco. Timp de o saptamana, cursantii vor lucra 5 ore pe zi, iar pentru eficienta cursului, numarul de locuri a fost limitat la 20. Cursantele, in majoritate coregrafe, dansatoare sau actrite, au venit pregatite pentru prima zi de „studiu“, cu imbracaminte si incaltaminte adecvate. Pretul cursului a fost de 504 lei, acestea fiind de parere ca va merita toti banii. Coregrafa Mónica Cano spera ca „toti participantii sa se initieze in muzica si dansul flamenco. Scopul final al acestui atelier este ca la sfarsitul saptamanii sa putem prezenta un spectacol in care toti sa vibram dansand flamenco“. Mónica a mai spus ca toata lumea trebuie sa actioneze „fara rusine si fara nervi, pentru ca a dansa este un lucru foarte usor“. Cursul se va incheia pe 10 iunie cu un spectacol al celor doi si al cursantilor.

George Ivascu si-ar dori o tabara de dans la Bucuresti


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.