Localnicii din satul bihorean Rontau au fost zguduiti de drama care a dezmembrat o familie de consateni care migrase in Spania. Sotul gelos, paznic la o baza militara, si-a ucis sotia cu lovituri de ranga in cap. Barbatul este incarcerat intr-o pusc
Localnicii din satul bihorean Rontau au fost zguduiti de drama care a dezmembrat o familie de consateni care migrase in Spania. Sotul gelos, paznic la o baza militara, si-a ucis sotia cu lovituri de ranga in cap. Barbatul este incarcerat intr-o puscarie spaniola, iar autoritatile bihorene incearca acum repatrierea copiilor ramasi orfani de mama.

Drama s-a consumat in zorii zilei de 31 mai 2007. Ramona Cordovan, 29 de ani, a fost gasita de autoritatile spaniole, anuntate de sot, zacand intr-o balta de sange in rulota in care locuiau impreuna in localitatea Bolanos de la Calatrava, provincia Ciudad Real. Politia castiliana a demontat rapid varianta lui Zoltan Cordovan, care declarase initial ca-si gasise sotia inconstienta dupa ce se intorsese de la munca. Varianta lansata de spanioli este crima pasionala, dat fiind ca cei doi aveau mari probleme de cand incercau sa-si refaca viata in strainatate.

Sotii faceau parte din secta pocaitilor
Drama sotilor Ramona si Zoltan Cordovan pare desprinsa dintr-o telenovela. Conform unor declaratii ale apropiatilor acestora, familia provenea din comu nitatea de pocaiti tigani a satului bihorean Rontau si migrasera in Spania, in urma cu trei ani, cu cei sapte copii ai lor. Acolo, familia s-a inmultit cu inca trei suflete, insa autoritatile locale nu au confirmat daca cei trei prunci nascuti in Castilia au sau nu cetatenie spaniola.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.