Aspectele zilei sunt favorabile celor ale caror meserii implica turismul, studiul si justitia. Tactul si diplomatia sunt apreciate in mod deosebit astazi. Avantaje importante obtinute prin vanzarea si cumpararea de proprietati. Exista si un mic stre
Aspectele zilei sunt favorabile celor ale caror meserii implica turismul, studiul si justitia. Tactul si diplomatia sunt apreciate in mod deosebit astazi. Avantaje importante obtinute prin vanzarea si cumpararea de proprietati. Exista si un mic stres indus de schimbarile neasteptate care creeaza stari explozive si tensiuni. Apar conjuncturi in care se cere discernamant si evaluare corecta, a caror finalitate este mai mult decat profitabila. Nu dati curs nemultumirilor personale si sentimentelor de autocompatimire, pentru a evita starile depresive.

Berbec: Aveti grija pe ce aruncati banii astazi, pentru ca datorita unui optimism exagerat, puteti fi trasi pe sfoara. Orice calatorie va poate aduce colaborari profitabile. Pentru nativii din ultimul decan se recomanda mai mult calm in relatiile personale. Trigonul Saturn- Marte este favorabil initierii unor proiecte importante pe termen lung, care implica afirmarea personala, cat si rezolvarii oricarui tip de oficializare sau semnarii contractelor.

Taur: Pentru nativii din primul decan, socoteala de acasa nu prea se potriveste cu cea din targ. Propunerile facute sefului dumneavoastra s-ar putea sa nu fie apreciate la justa lor valoare. Dar motivul va fi o simpla confuzie, si nicidecum o vendeta personala. Opozitia Saturn-Neptun prezenta si pe parcursul acestei saptamani, cuplata cu aspectul disonant dintre Soarele aflat in Taur si Saturn, provoaca intrigi, temeri irationale, posibile scandaluri, sau contactul cu persoane care v-ar putea atrage in incurcaturi greu de banuit. Se recomanda atentie sporita la orice forma de colaborare profesionala sau legatura afectiva.

Gemeni: Zi benefica clarificarii unei controverse care v-a creat tensiuni mari in ultima vreme, in ceea ce priveste unele acte. Daca dati un examen, astazi va merge din plin, mai ales pentru studenti. Incercati sa nu promiteti mai mult decat puteti realiza, deoarece puteti produce incurcaturi persoanelor apropiate. Va puteti lansa in colaborari de succes cu persoane aflate in strainatate.

Rac: Astazi veti fi contrazis destul de mult, ceea ce va va scoate din sarite. Nu va lasati provocati si refugiati-va in activitati creative. Sunteti predispusi la neintelegeri si evaluari incorecte la serviciu. Vi se va cere sfatul in probleme care cer un grad mare de inventivitate si provocare. Raspundeti cu toata increderea, pentru ca sunteti inspirat.

Leu: Va puteti linisti. A trecut perioada confuza specifica ultimelor luni. De astazi, veti putea fructifica ocaziile si oportunitatile profesionale chiar daca veti muncii mult mai mult. Evitati sa va laudati deoarece puteti starni multe invidii printre colegi.De felul in care va veti consolida planul profesional va depinde propria stabilitate existentiala.

Fecioara: Sunteti vulnerabil fata de cei din jurul dumneavoastra si de aceea va comportati retinut. Veti lucra mai bine singur.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.