„Vanatorii de mituri“, Jamie si Adam, incearca sa afle cat oxigen ramane in interiorul unui sicriu pentru bietii oameni care sunt inmormantati de vii. Toate acestea, de la ora 19.00, pe Discovery. Eddie Murphy si Jamie Lee Curtis sunt pr
„Vanatorii de mituri“, Jamie si Adam, incearca sa afle cat oxigen ramane in interiorul unui sicriu pentru bietii oameni care sunt inmormantati de vii. Toate acestea, de la ora 19.00, pe Discovery. Eddie Murphy si Jamie Lee Curtis sunt protagonistii comediei „Pariul“, care incepe pe Prima TV, de la ora 20.00. De la aceeasi ora, TVR Cultural difuzeaza un clasic, „Rebel fara cauza“ (foto). De la ora 20.15, pe TVR 1, puteti vedea comedia „Geamanul“, cu Pierre Richard in rol principal. Matthias Duval este indragostit! Dar de care dintre cele doua frumoase gemene Kerner? De Betty sau de Liz?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.