Mai multe fotografii in care modelul Kate Moss apare dezbracata s-au vandut la licitatie pentru peste 360.000 de dolari, potrivit femalefirst.co.uk.

O fotografie de aproape doi metri inaltime, realizata de Albert Watson, a fost vanduta cu
Mai multe fotografii in care modelul Kate Moss apare dezbracata s-au vandut la licitatie pentru peste 360.000 de dolari, potrivit femalefirst.co.uk.

O fotografie de aproape doi metri inaltime, realizata de Albert Watson, a fost vanduta cu 108.000 de dolari, de cinci ori mai mult decat estimase casa de licitatii. Un portret din 1996, intitulat “Kate Moss (Hand on Neck)” s-a cumparat pentru 76.800 de dolari, iar o alta fotografie, din 1993, realizata pentru coperta revistei “Vogue”, a fost achizitionata pentru 13.200 de dolari.

Cea mai mare suma, de 168.000 de dolari, a fost obtinuta pentru un set de sase fotografii, in care Moss apare nemachiata. Estimarea initiala era de doar 40.000 de dolari. Licitatia, organizata de Casa Christie's, a avut loc la joi, Londra.

Katie Holmes e pregatita pentru un nou copil cu Tom Cruise. Cine va manca placenta?
Sotia lui Tom Cruise, Katie Holmes, a declarat, intr-un interviu la o televiziune americana, ca e pregatita sa devina din nou mama.“Ne simtim excel ent, e minunat”, a spus Holmes despre perioada de aproape un an pe care ea si Cruise au petrecut-o mai mult in afara atentiei presei. Actrita a nascut pentru prima oara o fetita, Suri, in aprilie 2006. Cand a fost intrebata la emisiunea “Entertainment Tonight” daca vrea mai multi copii, Holmes a raspuns: “Da, cu siguranta”. Cruise si fosta sa sotie, Nicole Kidman, au adoptat in perioada mariajului doi copii, care acum au 12, respectiv 15 ani, iar actrita a adaugat ca isi ia in serios rolul de mama vitrega.

“Copiii sunt foarte draguti, se poarta super cu Suri si ea se lumineaza cand ii vede”, a povestit Holmes.

Katie Holmes apreciaza rolul pe care Cruise l-a jucat in tranzitia sa spre statutul de mama. “E un tata extraordinar, asa ca nu a fost o surpriza ca atunci cand am avut-o pe Suri a fost minunat cu ea.”

Actrita s-a reintors de curand pe platourile de filmare, alaturi de Diane Keaton si Queen Latifah, cu care lucreaza la pelicula “Mad Money”.

Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit pe 18 noiembrie 2006, in Italia, cand fetita lor avea sapte luni.La nasterea primului lor copil, Cruise, care face parte din secta scientologica, amancat placenta micutei Suri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.