Doua eleve au fost surprinse de catre politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova in timp ce incercau sa vanda 40 de tigari de cannabis. Adolescentele cereau in schimbul drogurilor suma de 600 de lei. In urma unei
Doua eleve au fost surprinse de catre politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova in timp ce incercau sa vanda 40 de tigari de cannabis. Adolescentele cereau in schimbul drogurilor suma de 600 de lei. In urma unei perchezitii la domiciliul celor doua tinere, politistii craioveni au descoperit 28,7 kilograme de cannabis.

Elevele se aflau de multa vreme in atentia politistilor din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova. Acestea erau cunoscute in unitatea de invatamant la care erau inscrise ca fiind detinatoare de droguri. Oamenii legii au organizat un flagrant in urma caruia le-au prins pe cele doua adolescente in timp ce incercau sa vanda 40 de tigari de cannabis contra sumei de 600 de lei. „In urma perchezitiilor corporale, politistii au descoperit asupra fetelor alte 45 de grame de cannabis.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.