Fl. Petre (foto) a declarat ieri ca s-ar multumi si cu patru puncte in "dubla" cu Slovenia, daca acestea ar fi mai multe decat cele acumulate de Bulgaria, o alta adversara din grupa G a preliminariilor Euro 2008, in "dubla" cu Belarus. In schimb, Rat
Fl. Petre (foto) a declarat ieri ca s-ar multumi si cu patru puncte in "dubla" cu Slovenia, daca acestea ar fi mai multe decat cele acumulate de Bulgaria, o alta adversara din grupa G a preliminariilor Euro 2008, in "dubla" cu Belarus. In schimb, Rat si Tamas vor doua victorii.
"Va fi greu pentru ca jucam in deplasare, dar trebuie sa castigam pentru ca avem nevoie de puncte. Eu m-as multumi cu sase puncte dar daca sunt bune si patru, ne-am multumi si cu patru! Cred ca slovenii spun ca nu cunosc componentii Nationalei din invidie, pentru ca nu au jucatorii pe care ii avem noi. Poporul nostru este mult mai talentat", a declarat Petre. Acesta a spus ca ar fi frumoasa revansa in fata Sloveniei dupa meciul din 2001: "Revansa asta ar fi frumosa pentru ca ne-au lasat acasa atunci cand trebuia sa fim la locul nostru!". La randul sau, Razvan Rat a declarat ca Romania doreste sa-si ia revansa in fata Sloveniei, dupa eliminarea de la barajul pentru Cupa Mondiala din urma cu sase ani. "Stim totul despre Slovenia si ne asteptam sa facem un joc bun la Celje, dar si la Timisoara. Ne asteptam sa ne luam revansa dupa ce s-a intamplat acum sase ani la baraj. Insa este mult mai important sa nu ne gandim la asta si sa scoatem sase puncte din cele doua jocuri", a spus Rat. Gabriel Tamas a declarat ca isi doreste ca Romania sa invinga Slovenia cu 1-0 si astfel sa ia toate cele trei puncte puse in joc. "Speram la sase din sase puncte puse in joc. Noi incercam sa le luam la Celje pe toate cele trei, dar mingea este rotunda si se poate intampla orice. Sper sa invingem cu 1-0 si sa luam punctele", a afirmat Tamas. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.