Un roman in varsta de 36 de ani a fost arestat de carabinieri la Torino, dupa ce a incercat sa rapeasca trei fetite cu varste cuprinse intre 10 si 11 ani, aflate intr-o excursie cu scoala. Incidentul s-a petrecut sambata, in plina zi, in apropierea
Un roman in varsta de 36 de ani a fost arestat de carabinieri la Torino, dupa ce a incercat sa rapeasca trei fetite cu varste cuprinse intre 10 si 11 ani, aflate intr-o excursie cu scoala. Incidentul s-a petrecut sambata, in plina zi, in apropierea unei pizzerii aflate in centrul orasului. Desi planul acestuia a esuat, copiii sunt insa speriati si au nevoie de asistenta psihologica.

Sambata, in jurul pranzului, un grup de 40 de elevi de la o scoala elementara din Brescia aflati intr-o excursie la Torino, tocmai luasera masa la o pizzerie din oras. In fata localului, in timp ce elevii se pregateau sa urce in autocar, romanul Ioan Hurjui, de 36 de ani, s-a apropiat de grup si a incercat sa traga dupa el o fetita. Speriata, aceasta a inceput sa tipe, iar profesoarele care insoteau grupul au intervenit imediat si au reusit sa o salveze, timp in care barbatul a fugit. Acesta a lasat insa doar impresia ca a plecat, iar la scurt timp s-a intors si a incercat sa rapeasca doua minore aflate langa autocar. De data aceasta, trecatorii care au asistat la scena au intervenit si au reusit sa il puna pe fuga pe roman. Acestia au anuntat si politia, care, dupa o scu rta urmarire, a reusit sa il prinda pe Ioan Hurjui pe o strada alaturata si sa il aresteze.

Acuzatul are grave probleme psihice
Barbatul nu a avea niciun document de identitate asupra lui, insa in buzunarul sau a fost gasit un cutit si fotografia unei femei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.