Astazi, nationala de handbal feminin va pleca spre Suedia, pentru meciul tur al barajului de calificare la CM. Selectionerul Gheorghe Tadici a renuntat la trei jucatoare, Neagu, Ivan si Puscasu, dar a selectionat-o, dupa doi ani, pe Carmen Amariei.
Astazi, nationala de handbal feminin va pleca spre Suedia, pentru meciul tur al barajului de calificare la CM. Selectionerul Gheorghe Tadici a renuntat la trei jucatoare, Neagu, Ivan si Puscasu, dar a selectionat-o, dupa doi ani, pe Carmen Amariei. Meciul de la Uldevalla se va disputa, duminica, de la ora 16.00, si va fi transmis in direct de Sport.ro.

Dupa ce si-au incheiat saptamana de pregatire centralizata de la Rm. Valcea cu un gratar in baza de agrement a clubului Oltchim, fetele lui Gheorghe Tadici vor decola, astazi, spre Suedia, pentru meciul tur al barajului de calificare la Campionatul Mondial. Marea surpriza o reprezinta selectionarea lui Carmen Amariei, recenta castigatoare a Ligii Campionilor cu formatia daneza Slagelse, care a revenit la echipa nationala dupa doi ani. Aceasta a incheiat orice scandal cu selectionerul si va face parte din lotul de 16 jucatoare care va aborda atat dubla cu Suedia, cat si campania de calificare la Jocurile Olimpice de la Beijing, de anul viitor. In atari conditii, selectionerul a renuntat la trei jucatoare, Neagu, Ivan si Puscasu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.