Valcea pare sa fie un judet sortit pentru marile impacari. Dupa celebra „Pace de la Cozia“, a urmat pacea de la poalele Capelei. Gheorghe Tadici si Carmen Amariei au realizat cea mai frumoasa normalitate, dandu-si mana dupa doi ani in ca
Valcea pare sa fie un judet sortit pentru marile impacari. Dupa celebra „Pace de la Cozia“, a urmat pacea de la poalele Capelei. Gheorghe Tadici si Carmen Amariei au realizat cea mai frumoasa normalitate, dandu-si mana dupa doi ani in care nu au contenit sa se balacareasca. Totul s-a terminat ca intr-o poveste cu happy-end. Castigatoare este echipa nationala, care va beneficia de una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii. Lectia de bun-simt venita din partea amandurora poate si insusita, nu-i asa, nu numai de politicieni, dar si de toti cei care lovesc, din asemenea gesturi, in simboluri nationale. Au ajuns sa ne bucure normalitatile. Si totusi, si acest lucru pare pozitiv intr-o societate in care moralitatea nu mai conteaza. Intre doua caractere puternice este greu de crezut ca va exista vreodata dragoste. Se spune, totusi, ca extremele se atrag. Si totusi, nu se vor atinge niciodata. Tadici si Amariei vor fi, tot timpul, ca soarecele si pisica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.