Chiar daca ziua de 1 Iunie este recunoscuta peste tot in lume drept Ziua Internationala a Copilului, vedetele de pe la noi nu-i acorda prea mare importanta si aleg sa-si serbeze odraslele in orice alta zi, in cazul in care au timp. Dupa ce a fost bo
Chiar daca ziua de 1 Iunie este recunoscuta peste tot in lume drept Ziua Internationala a Copilului, vedetele de pe la noi nu-i acorda prea mare importanta si aleg sa-si serbeze odraslele in orice alta zi, in cazul in care au timp. Dupa ce a fost botezata sub ochii unei tari intregi, Irina Columbeanu ramane astazi singura acasa. Bona va fi cea care se va „ocupa“ de micuta, Iri fiind mult prea ocupat cu afacerile, iar Moni, cu sedintele foto. Se poate trece cu vederea luand in calcul faptul ca Irina are doar 4 luni si nu realizeaza foarte bine ce se intampla in jurul ei. Mai grav ar fi daca aceasta absenta s-ar transforma, pe viitor, intr-una permanenta, asa cum se intampla, din pacate, pe la casele celor care considera mai importanta rotunjirea contului din banca decat sa-si plimbe copilul in parc. Din fericire, mai sunt si vedete care isi mentin promisiunile facute celor mici si ii pun pe primul loc, macar astazi.


Multe dintre vedetele noastre trec cu vederea Ziua Internationala a Copilului, alegand sa-si serbeze odraslele in alta zi. Dupa ce a primit „botezul secolului“, Irina ramane singura acasa cu b ona, Iri fiind prea ocupat cu afacerile si Moni cu sedintele foto.

Dupa ce i-a cumparat ochelari de soare la numai patru luni si i-a organizat un botez cum n-a mai avut nici un copil din Romania, miliardarul nu considera 1 Iunie o zi asa importanta pentru a fi alaturi de Irina. „Nu voi fi acasa in aceasta zi si deci nu voi petrece cu ea. Va ramane acasa cu Monica o perioada din zi, apoi cu bona, deoarece Monica va avea o sedinta foto pentru o revista“, a spus Iri. Dupa ce a primit cadouri de zeci de mii de euro de care nu se poate bucura inca, Irina nu va mai primi nimic astazi din partea tatalui sau. „Nu i-am cumparat inca nimic si sincer sa fiu nu stiu ce as mai putea sa-i iau”, a declarat miliardarul. Se poate trece cu vederea acest lucru, avand in vedere ca Irina are doar 4 luni si poate nu realizeaza prea bine ce se intampla in jurul ei, dar speram sa nu devina o obisnuinta in familia Columbeanu si data viitoare sa nu mai primeze afacerile.

Nadia Comaneci ii taie motul lui Dylan
Astazi, incepand cu ora 11.00, Nadia va fi gazda unui spectacol sustinut de Primaria sectorului 2 unde sunt invitate cateva formatii de muzica pentru cei mici, Clubul Sportiv Scolar 2 de gimnastica si copiii de la Clubul Sportiv din Onesti. Cu ocazia acestui eveniment, Nadia va oferi micilor gimnaste din Onesti diplome de bursa, iar in schimb fetele vor realiza un scurt moment demonstrativ de gimnastica.

De 1 Iunie, Nadia Comaneci va avea o zi plina, pentru ca, tot astazi, ii va taia motul fiului ei, Dylan, care va fi tinut in brate, pentru prima data, de bunicul sau din Romania. Mama Nadiei s-a pregatit intens pentru marele eveniment si a stat foarte mult in bucatarie pentru a gati bucate alese celor invitati. Mihaela Radulescu, Ion Tiriac, Ilie Nastase sunt doar cativa dintre cei care vor lua parte la taierea motului lui Dylan. Dintre toti, Bart, sotul Nadiei, este cel mai fericit pentru ca este un mare fan al sarmalutelor pregatite de mama-soacra de la Onesti.

Aniversare in familia Måndruta
Lucian Mandruta, prezentatorul stirilor de la Antena 1, va sarbatori ziua de 1 Iunie printr-o onomastica: „Fetita mea este nascuta chiar de 1 Iunie si va implini 16 ani. Vom petrece toti cinci cele doua zile cumulate. I-am cumparat o bluzita si o fustita, iar daca baietii mei vor fi cuminti vor primi si ei ceva, chiar daca momentan nu m-am hotarat ce anume”, ne-a declarat Lucian.

Chiar si de 1 Iunie, Luminita Anghel trebuie sa-si onoreze obligatiile contractuale, in primul rand, pentru ca are destul timp la dispozitie sa stea cu baietelul ei, David. Cantareata spune ca nu are nevoie de o zi speciala pentru a petrece timp cu David. „Sunt in fiecare zi cu el si petrecem foarte mult timp impreuna. Nu trebuie sa fie 1 Iunie, pentru a-i acorda copilului meu putin timp. Vom sarbatori maine cand ma intorc de la Chisinau, pentru ca sustin astazi un concert acolo“, spune Luminita.

Petrecere-surpriza pentru Ioana Turcescu
Robert Turcescu i-a pregatit fetitei sale o petrecere-surpriza in Herastrau: „I-am pregatit o petrecere pe Insula Copiilor din Herastrau sambata, unde i-am invitat toti prietenii. Maine vom iesi si la o mica plimbare in parc, ca in fiecare seara de altfel, insa cadoul il va primi sambata. I-am cumparat un Mp3 Player pentru a se putea bucura de muzica preferata atunci cand merge cu bicicleta”, ne-a declarat prezentatorul tv.

Cosmin Cernat respecta aceasta zi si o va dedica in intregime fetitei sale, o mica sportiva in devenire: „ Ayana a asteptat cu nerabdare ziua de 1 iunie nu pentru ca ar face ceva special , ceva ce face doar o data pe an, ci pur si simplu o incanta ideea. Vom merge in parc, unde fetita mea va participa la o competitie sportiva pentru copii si dupa-amiaza vom merge la Gradina Zoologica pentru ca este innebunita dupa animale.”

Stefan Banica Junior are multe treburi de rezolvat in afara Capitalei si nu va fi alaturi de baietelul sau in aceasta zi. Probabil ca il va lasa in grija Andreei, in masura in care si aceasta va avea suficient timp liber la dispozitie pentru a se juca cu micutul Stefan: „Ma voi revansa fata de el atunci cand ma voi intoarce”, ne-a asigurat artistul.

'Vreau sa fie...1 Iunie>>, la Romantica
Televiziunea lui Teo a stabilit ca de 1 Iunie sa implineasca cele mai incredibile vise ale unor copii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.