Jurnalistii acreditati la Camera Deputatilor au avut surpriza sa descopere ca unii deputati isi lasa cartelele de vot in sertarele pupitrelor, pe care nici macar nu le incuie. Astfel ca ziaristii i-au lasat fara cartele pe deputatii Petre Andea, Ecat
Jurnalistii acreditati la Camera Deputatilor au avut surpriza sa descopere ca unii deputati isi lasa cartelele de vot in sertarele pupitrelor, pe care nici macar nu le incuie. Astfel ca ziaristii i-au lasat fara cartele pe deputatii Petre Andea, Ecaterina Andronescu, Tudor Mohora, Viorel Oancea, Vasile Pruteanu, Mugurel Sarbu si Gheorghe Sarb si le-au predat lui Bogdan Olteanu, care insa nu le-a primit.
"E pe riscul dumnealor, asa ca, daca va plac, va invit sa le luati acasa si ii asteptam pe colegii parlamentari care le-au uitat acolo sa vina sa ceara altele. Ele vor fi ridicate si anulate si colegii care le-au lasat acolo va trebui sa vina si sa solicite cartele noi", a spus presedintele Camerei Deputatilor.
Acesta a negat ca respectivii deputati le-ar fi lasat intentionat astfel incat sa poata fi folosite in absenta lor de catre colegi, dar a recunoscut ca au fost cazuri in care numarul voturilor exprimate a fost mai mare decat cel al alesilor prezenti in sala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.