Presedintelui FRF, Mircea Sandu, i-a trecut glontul pe la ureche, la mijlocul acestei saptamani, cu doar trei zile inaintea meciului foarte important cu Slovenia. Nasul trebuia sa rezolve doua probleme stringente si a apelat cu succes la bunavointa
Presedintelui FRF, Mircea Sandu, i-a trecut glontul pe la ureche, la mijlocul acestei saptamani, cu doar trei zile inaintea meciului foarte important cu Slovenia. Nasul trebuia sa rezolve doua probleme stringente si a apelat cu succes la bunavointa colegilor de la UEFA.

Mai intai, a reusit sa primeasca o ultima pasuire, de cinci zile, pentru punerea in aplicare a hotararilor Tribunalului Sportiv de la Lausanne in cazul Poli Timisoara, echipa nationala fiind la un pas de a nu fi programata la meciul retur cu Slovenia. Apoi, Sandu are in maneca si „asul“ prin care ar putea justifica amanarea campaniei antirasism de la finala Cupei Romaniei: primirea unui cec de 30.000 de euro de la UEFA.


Mircea Sandu a rasuflat usurat dupa scurta vizita efectuata la mijlocul acestei saptamani la sediul UEFA, cu prilejul unei noi sedinte a Comitetului Executiv al UEFA. El a fost luat la intrebari, dupa incheierea dezbaterilor curente, pentru faptul ca nu a pus in aplicare deciziile Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne in cazul palmaresului echipei Politehnica Timisoara. Oficialii forului fotbalistic eu ropean i-au dat un ultim termen lui Mircea Sandu, acesta fiind stabilit pe 5 iunie, cu doar o zi inaintea disputarii partidei retur cu Slovenia, din preliminariile Euro 2008. Oare cum s-ar fi simtit seful federatiei la ora meciului de la Timisoara dupa ce, cu doar o zi inainte, ar fi dat palmaresul lui Claudio Zambon? In mod cert, deloc bine, iar atmosfera la echipa nationala era compromisa tocmai inaintea unei confruntari atat de importante. Astfel, Nasul a gasit intelegere la colegii sai din Comitetul Executiv pentru a amana cu cinci zile punerea in aplicare a acestor hotarari definitive, iar pe 10 iunie palmaresul si insemnele clubului trebuie sa fie deja la Zambon.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.