Bulgaria este constienta de dificultatile legate de reducerea inflatiei pentru a indeplini criteriile de adoptare a monedei euro, insa acest lucru este realizabil, a declarat viceguvernatorul bancii centrale din Bulgaria, Dimitar Kostov. "Momentan, s
Bulgaria este constienta de dificultatile legate de reducerea inflatiei pentru a indeplini criteriile de adoptare a monedei euro, insa acest lucru este realizabil, a declarat viceguvernatorul bancii centrale din Bulgaria, Dimitar Kostov. "Momentan, suntem perfect constienti de dificultatile legate de criteriile privind inflatia", a declarat Kostov. Pentru Bulgaria, atingerea acestui obiectiv legat de inflatie este doar un pas catre indeplinirea tututor cerintelor Tratatului de la Maastricht. Banca centrala a Bulgariei estimeaza ca inflatia va scadea pana la 3,7% la finalul acestui an, sub nivelul inregistrat in decembrie 2006, cand inflatia a fost de 6,5%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.