Viorel Hizo s-a revoltat atunci cand a fost informat de interesul Rapidului pentru el. „Dulaul“ nu mai doreste sa lucreze cu George Copos, un conducator care si-a construit, in timp, reputatia unui om din cale-afara de exigent. Atunci ca
Viorel Hizo s-a revoltat atunci cand a fost informat de interesul Rapidului pentru el. „Dulaul“ nu mai doreste sa lucreze cu George Copos, un conducator care si-a construit, in timp, reputatia unui om din cale-afara de exigent. Atunci cand le era lumea mai draga, Mircea Rednic si Viorel Hizo au trebuit sa le faca loc lui Dan Petrescu si, respectiv, Razvan Lucescu. Astfel, antrenorii romani se feresc sa preia Rapidul, mai ales ca multi jucatori isi doresc sa plece din Giulesti.

Ca orice conducator care vrea performanta, George Copos a pus presiune permanenta pe echipa in mandatul lui Razvan Lucescu. Antrenorul a inteles de multe ori gresit aceasta atitudine si s-a plans de nenumarate ori ca „este singur impotriva tuturor“.

Astfel, lui Copos i s-a creat imaginea de patron cu care nu se poate lucra. Aceasta imagine ii face pe tehnicieni sa se gandeasca de doua-trei ori pana sa accepte o oferta de a antrena in Giulesti. Ei nu cred ca pot face fata exigentelor fostului vicepremier, in conditiile in care care Rapidul este o echipa cu pretentii ridicate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.