Sa nu stii sa pierzi este un defect, sa nu stii sa castigi e un handicap. Din pacate, in fotbalul romanesc sunt extrem de putine personajele care pot sa se bucure decent. Furia tribunei a invadat si vestiarul, injuratura fiind mai presus de orice. F
Sa nu stii sa pierzi este un defect, sa nu stii sa castigi e un handicap. Din pacate, in fotbalul romanesc sunt extrem de putine personajele care pot sa se bucure decent. Furia tribunei a invadat si vestiarul, injuratura fiind mai presus de orice. Fotbalisti care clameaza pe toate drumurile ca sunt profesionisti si nu au nici o problema in a trece de la Steaua la Dinamo sau de la Rapid la Timisoara sunt niste amatori in materie de bun-simt atunci cand nu se sfiesc sa strige cele mai sinistre mascari la adresa echipelor rivale. Rivale la care, ironia sortii, ajung sa joace mai repede decat si-ar putea inchipui in momentul cand urla din toti rarunchii invitatii la aderarea in UE. Cand este cucerit un titlu sau o cupa, dupa o scurta bucurie, tone de fiere in care trebuie sa fie inecati adversarii ies la iveala. Ultimul exemplu: petrecerea data de rapidisti a deraiat repede catre contestarea rivalelor, “Cine fura? Dinamo! Cine fura? Steaua!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.