Proasta organizare a returului finalei Cupei Cupelor de la Rm. Valcea ar putea face ca orasul oltean sa rateze organizarea Supercupei Europei. Presedintele Clubului Sportiv Oltchim, Ion Gavrilescu, a recunoscut ca EHF ar putea schimba destinatia in
Proasta organizare a returului finalei Cupei Cupelor de la Rm. Valcea ar putea face ca orasul oltean sa rateze organizarea Supercupei Europei. Presedintele Clubului Sportiv Oltchim, Ion Gavrilescu, a recunoscut ca EHF ar putea schimba destinatia in zilele urmatoare.

„Galacticele” de la Oltchim par sa aiba de suferit de pe urma organizatorilor returului finalei de la Rm. Valcea, cand echipa lui Gheorghe Tadici si-a adjudecat Cupa Cupelor dupa mari emotii. Acestea nu au fost date de adversare, ci de problemele grave din punct de vedere organizatoric. In primul rand, lipsa curentului electric si a unui generator care sa reglementeze situatia a dus la un adevarat circ, chiar in fata presedintelui Romaniei, Traian Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.