Astazi, incepand cu ora 11.00, postul B1TV difuzeaza, in direct, sub genericul „Irina si Irinel by Monica Columbeanu“, un dublu eveniment din viata familiei Columbeanu: botezul Irinei si aniversarea zilei de nastere a lui Irinel. As
Astazi, incepand cu ora 11.00, postul B1TV difuzeaza, in direct, sub genericul „Irina si Irinel by Monica Columbeanu“, un dublu eveniment din viata familiei Columbeanu: botezul Irinei si aniversarea zilei de nastere a lui Irinel. Astazi, incepand cu ora 11.00, postul B1 TV va difuza, in direct, sub genericul „Irina si Irinel by Monica Columbeanu“, un dublu eveniment din viata familiei Columbeanu: botezul Irinei si aniversarea zilei de nastere a lui Irinel, care implineste 50 de ani. Prima parte a transmisiunii in direct se va desfasura intre orele 11.00 si 14.00.
Echipele de filmare vor fi prezente si vor transmite evenimentele de la resedinta din Snagov pe parcursul intregii zile. Primul moment important va fi ceremonia botezului micutei Irina, de la biserica din Izvorani, acolo unde a fost botezata si Monica inainte de casatoria cu Irinel.

Pe seara, va incepe fastuoasa petrecere, organizata pentru cei 200 de invitati ai cuplului.

Material-surpriza pentru telespectatori


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.