Anuntata ca o palma strasnica, minereasca, in stare sa lase urme serioase pe obrajii bucalati ai „troicei“ guvernamentale responsabile de soarta energetica a natiei, minigreva generala a ortacilor condusi de „pandurul-sef“, M
Anuntata ca o palma strasnica, minereasca, in stare sa lase urme serioase pe obrajii bucalati ai „troicei“ guvernamentale responsabile de soarta energetica a natiei, minigreva generala a ortacilor condusi de „pandurul-sef“, Marin Condescu, s-a nascut talent si a murit speranta. Mai precis, in conditiile in care unii dintre mineri au luat in serios supararea sindicala si au decis autoizolarea in subteran, liderii acestora au cedat, feciorelnic, primelor „juraminte soptite“ si „biletele de amor“ ale ministrului Vosganian. Asta, in conditiile in care, inainte de a trage ultimele fumuri ale pipei pacii fumate cu negociatorii sindicali, „stimabilul“ sef al economiei si finantelor mioritice si-a testat inspiratiile ironico-filosofice pe seama grevistilor ingrijorati de soarta lor viitoare. Dupa cum, asemenea altor colegi de partid si guvernare, acelasi demnitar a demonstrat faptul ca memoria este ceva „gingas„ si, lovit de amnezie, a uitat de apostila sa pusa pe un al protocol plin de promisiuni incheiat cu aceiasi lideri sindicali.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.