Poli Timisoara si Rapid joaca, astazi, de la ora 20.45, in direct la Antena 1, finala Cupei Romaniei. Meciul este capital pentru ambele formatii, fiind singura sansa pentru a salva un sezon catastrofal. Cine castiga merge in Europa, cine pierde apro
Poli Timisoara si Rapid joaca, astazi, de la ora 20.45, in direct la Antena 1, finala Cupei Romaniei. Meciul este capital pentru ambele formatii, fiind singura sansa pentru a salva un sezon catastrofal. Cine castiga merge in Europa, cine pierde aproape sigur se va destrama, cunoscute fiind gravele probleme cu care cele doua combatante se confrunta. Arbitrii partidei vor fi romani, spre nemultumirea ambelor tabere.

Ceea ce la inceput parea o finala in familie, intre doua echipe cu galeriile infratite, are toate sansele sa se transforme intr-un adevarat razboi. Poli Timisoara si Rapid se lupta, astazi, in finala Cupei Romaniei, pentru un loc in Europa dupa un sezon dezamagitor. Cine castiga poate spune ca „s-a scos“, cine pierde aproape sigur se va destrama. Problemele grave cu care cele doua echipe s-au confruntat pe parcursul acestui sezon se pot acutiza in eventualitatea in care vor pierde si ultima sansa de a participa in cupele europene.

Timisoara fierbe in asteptarea partidei, toate biletele fiind epuizate de cateva zile. Asa, ca intre prieteni, ambele echipe scot la bataie argumentele lacrimogene. Pentru Rapid, aceasta f inala inseamna „cantecul de lebada“ al lui Viorel Moldovan, care va pune capat carierei sale, dar va insemna cu siguranta si ruperea unui grup extrem de valoros, care, din pacate, a castigat prea putin fata de valoarea lotului. Razvan va ramane cu amintirea unei Cupe a Romaniei, la care s-ar mai putea adauga inca una, si cu participarea, in premiera pentru echipa giulesteana, pana in sferturile de finala ale Cupei UEFA. Pentru Timisoara, o victorie in meciul de astazi ar putea fi o consolare pentru patronul Marian Iancu, care a investit peste 20 milioane de euro fara a castiga un trofeu cat de mic. Mai mult, daca antrenorul lui Poli oricum isi cunoaste soarta, la finele sezonului urmand sa fie inlocuit cu cehul Dusan Uhrin jr, aceeasi soarta pare s-o aiba si Razvan Lucescu. Daca pierde, sigur pleaca!

Trofeul poate ajunge in provincie dupa 12 ani


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.