Operatorul aerian low-cost Wizz Air a adoptat un sistem de comunicare al preturilor care include toate taxele adiacente (taxele de aeroport, taxa minima de operare si celelalte costuri) pe care-l considera "memorabil", anunta un comunicat al companie
Operatorul aerian low-cost Wizz Air a adoptat un sistem de comunicare al preturilor care include toate taxele adiacente (taxele de aeroport, taxa minima de operare si celelalte costuri) pe care-l considera "memorabil", anunta un comunicat al companiei. Pentru a celebra acest eveniment, dar mai ales in scopul atragerii a noi clienti, operatorul a anuntat si lansarea unei promotii care sa le permita romanilor sa achizitioneze bilete cu pretul diminuat cu pana la 30% pentru rutele participante. Problema e ca aceasta promotie va dura doar o saptamana, mai exact pana pe 3 iunie, dupa care biletele vor costa la fel ca si pana in prezent. "Wizz Air detine o retea extinsa de rute in Europa Centrala si de Est. In aceasta vara oferim 90 de zboruri catre 48 de destinatii europene. Sunt sigura ca toti clientii nostri isi vor descoperi destinatiile favorite printre acestea si vor putea beneficia de promotia de vara", a declarat Natasa Kazmer, director de comunicare si relatii publice pentru Wizz Air. Aceasta a mai tinut sa precizeze ca de acum inainte preturile biletelor de avion vor incepe de la 19,99 euro. Wizz Air ofera in prezent curse din Bucuresti si Targu Mures catre 8 destinatii. Compania opereaza 90 de zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Slovenia si Romania catre 50 de destinatii europene. Flota Wizz Air este formata din 10 aeronave Airbus A320. Wizz Air a transportat 3 milioane de pasageri in 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.