Tacere in semn de respect si multe, foarte multe lacrimi ieri la Palatul Parlamentului, la capataiul presedintelui CNA , Ralu Filip. Cortegiul funerar care a adus cosciugul in care se afla depus corpul acestuia a ajuns la Parlament la ora 13.15. Sal
Tacere in semn de respect si multe, foarte multe lacrimi ieri la Palatul Parlamentului, la capataiul presedintelui CNA , Ralu Filip. Cortegiul funerar care a adus cosciugul in care se afla depus corpul acestuia a ajuns la Parlament la ora 13.15. Sala Brancusi era deja plina, tapetata cu jerbe si coroane de flori. Mai toate posturile de televiziune au trimis macar o coroana de ramas bun, trustul PRO descarcand un microbuz intreg de coroane si jerbe. Pana si postul tv al prichindeilor, Minimax, caruia Ralu Filiup s-a zbatut sa ii faca loc pe piata, a trimis o astfel de jerba. Rudele si colegii au izbucnit in lacrimi atunci cand cosciugul a fost debarcat dintr-o masina mortuara destinata personalitatilor si transportat in Sala Brancusi a Parlamentului. Este greu de descris linistea nefireasca pastrata de reporteri, operatori de imagine si fotoreporteri alaturi de durerea si hohotele nestapanite de plans ale rudelor lui Ralu Filip. De altfel, in mod tacit toti reprezentantii mass-media au respectat ieri toate normele CNA, ocolind cu obiectivele si intrebarile indis crete pe membrii familiei, minori sau nu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.