Cartea lui Nicolas Sarkozy, „Martor“ (foto coperta), a fost lansata si in limba romana, miercuri seara, la Sala Radio. Amfitrionul intalnirii a fost Ruxandra Sararu, care a spus, referitor la lucrarea lui Sarkozy, ca este un „volum
Cartea lui Nicolas Sarkozy, „Martor“ (foto coperta), a fost lansata si in limba romana, miercuri seara, la Sala Radio. Amfitrionul intalnirii a fost Ruxandra Sararu, care a spus, referitor la lucrarea lui Sarkozy, ca este un „volum de exceptie“, cu ajutorul caruia il putem cunoaste mai bine pe noul presedinte al Frantei. Eroul principal al cartii este chiar „Franta lui iubita, Franta careia i s-a daruit, Franta al carei presedinte a devenit“, a mai spus Sararu. Politologul Catalin Avramescu a vorbit despre noua viziune asupra statului pe care acum il conduce Sarkozy. „Franta a reusit sa ajunga intr-un moment de reconstructie a dreptei, spune Avramescu. Sarkozy ne arata o alta Republica Franceza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.