Importatorul de profile de tamplarie din PVC Mediapress, din Baia Mare, estimeaza ca va inregistra in acest an o crestere de peste 50% a cifrei de afaceri, la sapte milioane euro, datorita cererilor tot mai mari pentru produse rezistente. "In primele
Importatorul de profile de tamplarie din PVC Mediapress, din Baia Mare, estimeaza ca va inregistra in acest an o crestere de peste 50% a cifrei de afaceri, la sapte milioane euro, datorita cererilor tot mai mari pentru produse rezistente. "In primele trei luni, vanzarile au crescut cu 100%, principalul motiv fiind, in opinia noastra, faptul ca populatia a inceput sa fie mai informata si sa inteleaga ca este mai bine sa investeasca in produse mai rezistente si potrivite cu climatul sever din tara noastra", a declarat directorul general al companiei, Rares Stoica, citat de Mediafax. Pentru ca Bucurestiul reprezinta una dintre cele mai importante piete, compania baimareana va investi 1,5 milioane euro in constructia celui de-al doilea depozit din Capitala, care va avea o suprafata de 3.000 metri patrati, locatia acestuia urmand a fi aleasa in perioada urmatoare. Firma este unul dintre importatorii de profile din PVC pentru ferestre si usi realizate de grupul german Salamander si detine un portofoliu de produse care include profile cu trei, patru si cinci camere, respectiv spatiile de aer realizate in interiorul unui profil, care asigura transfer termic si izolare fonica.
Potrivit lui Stoica, cererea pentru profilele cu cinci camere a inregistrat o crestere semnificativa in acest an.
"Daca anul trecut profilele cu cinci camere reprezentau doar 20% din vanzari, in prezent vindem aproximativ 50% din total", a spus Stoica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.