Cotatia actiunilor Alitalia a scazut, in timpul tranzactiilor de ieri, cu peste 4%, intrucat investitorii anticipeaza efectuarea unei majorari de capital, pe fondul reducerii valorii contabile a flotei de aeronave detinuta de companie. Alitalia a red
Cotatia actiunilor Alitalia a scazut, in timpul tranzactiilor de ieri, cu peste 4%, intrucat investitorii anticipeaza efectuarea unei majorari de capital, pe fondul reducerii valorii contabile a flotei de aeronave detinuta de companie. Alitalia a redus cu 197 milioane euro valoarea contabila a flotei, ceea ce a majorat pierderea aferenta anului 2006 la 626 milioane euro. Actionarii Alitalia se vor reuni pentru a analiza posibilitatea efectuarii unei majorari de capital. Cotatia actiunilor companiei a scazut cu peste 4% in debutul sedintei bursiere, dar titlurile au revenit la 0,85 euro, ceea ce reprezinta o reducere de 3,45% fata de valoarea de la sfarsitul tranzactiilor de miercuri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.