Unilever Romania a oferit functia de director de Resurse umane Alexandrei Olaru, deja director de Comunicare al companiei, considerand ca experienta acumulata pana in prezent o califica in aceasta functie. "Alexandra este un membru experimentat al ec
Unilever Romania a oferit functia de director de Resurse umane Alexandrei Olaru, deja director de Comunicare al companiei, considerand ca experienta acumulata pana in prezent o califica in aceasta functie. "Alexandra este un membru experimentat al echipei de conducere a Unilever, cu un profesionalism pe care il apreciez si despre care sunt convinsa ca va continua si in dubla sa calitate de director de Resurse umane si Comunicare", a declarat Alexandra Gatej, presedintele Unilever South Central Europe. Unilever este prezenta din 1995 in Romania, investind pana in prezent circa 120 milioane euro pe piata romaneasca. Printre produsele companiei se numara Dero, Omo, Cif, Domestos, Coccolino, Dove, Rexona, Axe, Sunsilk, Delma, Rama, Becel, Delikat, Knorr sau Lipton.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.