Gheorghe Stefan, patronul Ceahlaului Piatra Neamt, nu era trist deloc la finalul ultimului meci din acest sezon, 2-2 cu Dinamo. Cu toate ca echipa sa a terminat sub linia retrogradarii, primarul orasului de la poalele Pietricicai i-a asigurat pe sup
Gheorghe Stefan, patronul Ceahlaului Piatra Neamt, nu era trist deloc la finalul ultimului meci din acest sezon, 2-2 cu Dinamo. Cu toate ca echipa sa a terminat sub linia retrogradarii, primarul orasului de la poalele Pietricicai i-a asigurat pe suporteri ca si in sezonul viitor vor avea parte de fotbal din Liga 1. „Pinalti” se bazeaza pe „portile deschise” pe care le are la FRF, for care o poate impiedica pe Delta Tulcea sa promoveze.

Ceahlaul Piatra Neamt a retrogradat, dar are toate sansele sa joace in Liga 1 si sezonul viitor. Echipa patronata de Gheorghe Stefan este gata sa profite de faptul ca Delta Tulcea, echipa care este foarte aproape de promovare, nu va primi licenta de la FRF. Luati pe nepregatite de urcarea fulminanta in clasamentul ligii secunde, tulcenii au probleme cu baza sportiva, care nu se ridica la standardul primului esalon.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.