Locuinta in care s-a nascut si a copilarit Nicolae Ceausescu, aflata in prezent in administrarea nepotului sau dupa sora, Emil Barbulescu, este vizitata, zilnic, de peste 50 de turisti. Imobilul a fost deschis publicului in luna aprilie a.c. de catr
Locuinta in care s-a nascut si a copilarit Nicolae Ceausescu, aflata in prezent in administrarea nepotului sau dupa sora, Emil Barbulescu, este vizitata, zilnic, de peste 50 de turisti. Imobilul a fost deschis publicului in luna aprilie a.c. de catre Emil Barbulescu, la solicitarea turistilor straini care au dorit sa-l viziteze, cea mai mare parte a vizitatorilor fiind elvetieni, finlandezi, canadieni si italieni. Imobilul nu a fost insa transformat in muzeu, intrucat Barbulescu a refuzat acest lucru. Accesul este gratuit, iar vizitatorii isi pot lasa impresiile intr-un caiet special.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.