Aproape jumatate de planeta, inclusiv Europa si, implicit, Romania, au fost cuprinsa, ieri, de “Psihoza Cernobil”. Panica a fost generata dupa ce mai multe mijloace media din spatiul fostei Uniuni Sovietice au anuntat ca au existat incen
Aproape jumatate de planeta, inclusiv Europa si, implicit, Romania, au fost cuprinsa, ieri, de “Psihoza Cernobil”. Panica a fost generata dupa ce mai multe mijloace media din spatiul fostei Uniuni Sovietice au anuntat ca au existat incendii si/sau explozii la nu mai putin de cinci centrale nucleare de pe teritoriul Rusiei, Ucrainei sau chiar al Cehiei.
Presedintele Comisiei de Energie Atomica din Federatia Rusa, Grigori Naghinski, a dezmintit categoric informatiile de acest gen, sustinand ca la baza acestor zvonuri stau anumite interese economice al caror scop l-ar constitui discreditarea puterii nucleare a Federatiei Ruse.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.