Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, este numit, astazi, in functia de presedinte la Unirea Urziceni. Astfel, dupa ce a fost dat afara din Ghencea pentru ca l-a pacalit pe Gigi Becali cu peste un milion de euro, Stoica isi incepe colabora
Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, este numit, astazi, in functia de presedinte la Unirea Urziceni. Astfel, dupa ce a fost dat afara din Ghencea pentru ca l-a pacalit pe Gigi Becali cu peste un milion de euro, Stoica isi incepe colaborarea cu Dumitru Bucsaru, un afacerist controversat, acuzat ca a pagubit statul roman cu milioane de euro. Cunoscandu-se pe sine, probabil ca Bucsaru va fi mult mai atent cu practicile lui Stoica decat a fost Gigi Becali.

Mihai Stoica nu a stat mult pe bara. La nici o luna dupa ce a fost demis din functia de manager general al Stelei, MM este asteptat sa devina, de astazi, noul presedinte al Unirii Urziceni. Informatia a fost negata, initial, de fostul oficial din Ghencea, dar apoi acesta s-a afisat cu Dan Petrescu si a admis ca va semna cu clubul ialomitean dupa finalul campionatului. Trecerea la Urziceni este precedata de un scandal in care MM este acuzat de Gigi Becali ca l-a pacalit cu 700.000 de euro la transferul lui Andrey. Asta dupa ce Stoica fusese dat afara pentru ca “isi trasese” 700.000 de euro si din transferul lui Elton. Ex-managerul general este banuit ca a mai luat bani si din tr ansferurile altor fotbalisti, precum Carlos sau Saban. “Ce sa ii mai fac acum? Asta e, barem stiu sa nu mai am incredere in oameni”, a concluzionat, trist, patronul Stelei. La Unirea Urziceni, Mihai Stoica va fi angajatul lui Dumitru Bucsaru, un afacerist “uns cu toate alifiile”.

Cine este patronul Unirii Urziceni
Dumitru Bucsaru este cel mai putin mediatizat patron de club din Liga I. Asta nu din cauza faptului ca mass-media nu au fost interesate de omul care sustine o echipa precum Unirea Urziceni, ci pentru ca Bucsaru a stat cat mai departe posibil de viata publica. Povestea sa explica totul. Pana in 1990, omul de afaceri din Ialomita a lucrat la un atelier de constructii metalice din Urziceni, din cadrul Cooperativei Mestesugarilor. Pentru a face rost de bani, el angaja lucrari pentru diversi particulari si incasa contravaloarea acestora fara sa treaca, in devize, costurile corespunzatoare, sau incasa bani pe lucrari neefectuate. Din aceasta cauza, atat el, cat si tatal sau au fost arestati de militie. Au stat cateva luni dupa gratii. Bucsaru a fost eliberat dupa Revolutie. A cumparat de la CAP Urziceni, pe cativa lei, constructii in care a amenajat o moara si o brutarie. A mai cumparat, apoi, diverse utilaje fara valoare pe care le-a supraevaluat si le-a pus gaj la BCR pentru a obtine mai multe credite.

Baron pe banii statului


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.