Veniturile din comisioane ale societatilor de brokeraj in asigurari au crescut cu 40% in primul trimestru, la 25 mil. euro, a declarat presedintele uniunii brokerilor, Bogdan Andriescu. "Ponderea brokerilor in total subscrieri a depasit cu putin nive
Veniturile din comisioane ale societatilor de brokeraj in asigurari au crescut cu 40% in primul trimestru, la 25 mil. euro, a declarat presedintele uniunii brokerilor, Bogdan Andriescu. "Ponderea brokerilor in total subscrieri a depasit cu putin nivelul de 20% in 2006, sub media europeana de 45%. Cred ca in acest an vom atinge 25-27%", a spus presedintele UNSICAR. Intrebat cum se vor implica brokerii de asigurari in domeniul pensiilor obligatorii private, Andriescu a afirmat ca legislatia prevede obligativitatea infiintarii unei firme pentru a putea activa ca intermediar pe acest segment de afaceri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.