Expo Arad International va organiza, in perioada 7 - 10 iunie 2007, a XIV-a editie a expozitiei TRANSPORT-AR - targ international de transporturi profesionale, rutiere, feroviare, servicii conexe si salon auto, devenit punct de reper pentru transpor
Expo Arad International va organiza, in perioada 7 - 10 iunie 2007, a XIV-a editie a expozitiei TRANSPORT-AR - targ international de transporturi profesionale, rutiere, feroviare, servicii conexe si salon auto, devenit punct de reper pentru transportatorii din tara.
Anul acesta, targul va reuni un numar de 130 firme din tara si din Turcia, Olanda, Italia, Ungaria, Germania, care vor expune pe o suprafata interioara de 1.500 mp si o suprafata exterioara de 7.000 mp.
Firmele care si-au anuntat deja prezenta vor expune produse cu nume pe piata internationala: Volkswagen, Mercedes-Benz, BMW, Audi, Renault, Skoda, Daewoo, Peugeot, Ford, Mazda, Seat, Opel, MAN, Iveco, Volvo, DAF, Scania, Schwartzmueller, Krone, Meiller, Fliegl, Stas, Menci, Langendorf, FAUN, Neoplan si Setra.
Firmele expozante vor prezenta un numar impresionant de produse si servicii precum: Motociclete, motorete si motoscutere; Lubrifianti, anvelope de toate tipurile si dimensiunile, piese de schimb, componente si accesorii; Expeditii si servicii de leasing si comisionare vamala, transport international si intern auto si combinat; Sisteme de securitate si localizare prin satelit, comercializare si asistenta; Alarme auto, sisteme audio pentru autoturisme, montaj ABS, limitatoare de viteza; Transportatori de persoane si marfa; Asistenta rutiera, scoala de soferi, burse de transport; Fabricarea, repararea si modernizarea vagoanelor de marfa si calatori; Inchiriere material rulant; Echipamente electronice de reglaj si control pentru vagoane de calatori si echipamente de comunicare vocala si sisteme de afisare pentru mijloacele de transport in comun. Printre participanti se numara institutii si asociatii profesionale din domeniu si reviste de specialitate.
Lista de manifestari conexe cuprinde mai mult sedinte si seminarii deosebit de interesante pentru cei implicati in acest domeniu.
La organizarea acestui eveniment si-au adus contributia Ministerul Transporturilor, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania, Autoritatea Rutiera Romana - ARR, AGP - Politia Rutiera Arad, ACR Arad.
Pe toata perioada targului se asigura transport gratuit pentru vizitatori, cu autobuze pe traseul: Podgoria - Gara CFR - UTA - Fortuna - Expo Arad International si retur.

Articol realizat de Revista Transporter, www.transporter.ro


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.